Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Chilli con carne


Suroviny

  • 450 g mletého zadního hovězího masa
  • 1 cibule
  • 5 stroužků česneku
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1 lžíce mletého chilli
  • plechovka drcených rajčat
  • 2 lžíce rajského protlaku
  • 2 lžičky římského kmínu
  • 2 lžičky třtinového cukru
  • 1 čerstvá červená paprika
  • 2 lžičky mleté sladké papriky
  • plechovka červených fazolí ve slaném nálevu
  • sůl, pepř
  • 2 čtverečky hořké čokolády

Postup

  • 1

    Na rozpálený olej vhodíme najemno nakrájenou cibuli, na plátky pokrájený česnek a necháme zesklovatět. Pak přidáme na kostičky nakrájenou papriku kmín, papriku mletou, chilli a necháme rozvonět.

  • 2

    Přidáme maso a zprudka cca 10 minut za intenzívního míchání restujeme. Vyklopíme do pánve rajčata z plechovky i se šťávou, přidáme cukr, dosolíme a opepříme, prováříme na mírném plameni cca 10 minut.

  • 3

    Pak přidáme zcezené fazole. Prohřejeme a na závěr přidáme čokoládu a necháme rozpustit.

  • 4

    Podáváme s pečivem nebo s rýží.

americkáluštěninymleté masosvětová kuchyně
  • author Naďa Indruchová
  • Hotovo za: 2 hod
  • Počet porcí: 4

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno