Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Chalupářský guláš


Suroviny

  • 400 gramů hovězí kližky
  • 150 gramů kabanosu
  • 250 gramů nových brambor (malých)
  • 3 cibule
  • 1 bohatá šťáva Knorr (tmavá)
  • 3 stroužky česneku
  • 2 lžíce rajského protlaku
  • 2 lžíce sádla
  • 10 cherry rajčat
  • mletá paprika, kmín, sůl, pepř, majoránka

Postup

  • 1

    Na sádle osmažíme cibuli do tmava, přidáme protlak, pak osolené a opepřené maso, kmín, česnek, papriku, bujón, krátce zarestujeme, podlijeme, necháme vydusit do šťávy. Toto opakujeme ještě jednou a pak podlijeme a dusíme do měkka.

  • 2

    Když je maso měkké, přidáme nové brambory (malé v celku, větší pokrájíme), pár celých cherry rajčátek a vaříme, dokud nebudou brambory na skus.

  • 3

    Zvlášť na pánvi opečeme kabanos, který na závěr dáme do guláše.

  • 4

    Podáváme s chlebem.

gulášhouskové knedlíkyhovězí masoknedlíkyomáčkapečivo
  • author Tomáš Mika
  • Hotovo za: 1 hod 30 min
  • Počet porcí: 4

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno