Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Česnečka z vepřového kolena


Suroviny

  • 1 vepřové koleno
  • 1 cibule
  • mrkev
  • celer
  • petržel
  • 1 palice česneku
  • chleba
  • sádlo
  • 200 gramů sýra
  • 4 vejce
  • nové koření
  • bobkový list
  • celý pepř
  • sůl

Postup

  • 1

    Omyté a očištěné koleno dáme do hrnce, zalijeme studenou vodou, přidáme polovinu kořenové zeleniny a česneku, koření a vaříme do měkka. Když je maso měkké, vyjmeme jej a použijeme dále na ovar.

  • 2

    Vývar přecedíme. Zbylou zeleninu nakrájíme na kostičky a opečeme na sádle. Přidáme do přecezené polévky. Dochutíme utřeným česnekem a majoránkou.

  • 3

    Podáváme se zastřeným vejcem a opečenými chlebovými krutony. Zdobíme nastrouhaným sýrem.

česnekkrutonypečivopolévkavepřové maso
  • author Tomáš Mika

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno