Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Bruschetta


Suroviny

  • 8 plátků veky
  • 6 středních rajčat
  • 2 stroužky česneku
  • čerstvá bazalka
  • 100 ml oleje extra virgin
  • sůl dle chuti

Postup

  • 1

    Rajčata nakrájíme na čtvrtky a zbavíme je semínek. Dužinu nakrájíme na kostičky a v míse promícháme s olivovým olejem. Bazalku natrháme na malé kousky a přidáme k rajčatům, dochutíme solí.

  • 2

    Pečivo opečeme v troubě do křupava, potřeme česnekem a namažeme rajčatovou směsí, zakápneme olivovým olejem. Bruschettu můžeme ozdobit i hoblinkami parmazánu nebo olivami.

italskápečivopomazánkapředkrmrajčatasvětová kuchyně
  • author Naďa Indruchová

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno