Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Boloňské špagety


Suroviny

  • 400 gramů mletého masa (napůl hovězí s vepřovým)
  • 2 větší cibule
  • 500 ml rajčatového pyré
  • 4 stroužky česneku
  • 1 velká mrkev
  • 2 lžíce cukru
  • 200 ml červeného vína
  • 2 lžíce oleje
  • tymián
  • oregano
  • plocholistá petržel
  • vývar
  • strouhaný sýr
  • sůl, pepř

Postup

  • 1

    Na oleji zpěníme cibuli, přidáme nasekaný česnek, mleté maso, koření, chvilku opékáme, pak dáme cukr, rajčatové pyré, víno a vývar a dusíme zvolna asi hodinu.

  • Podáváme se špagetami a sypeme sýrem
hovězí masoitalskámleté masošpagetysvětová kuchyněsýrtěstovinyvepřové maso
  • author Tomáš Mika
  • Hotovo za: 2 hod
  • Počet porcí: 4

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno