Čtvrtinu chilli papričky, zbavené žeber a semínek, nakrájejte na jemňoulinké nudličky. Zbytek rozmixujte se zázvorem, česnekem, všemi stonky a třetinou lístků koriandru na hrubší pastu. Je-li třeba, přidejte pár kapek vody.
Ve woku si rozpalte olej, očistěte maso od blan, kostiček, omyjte, řádně osušte, překrájejte na větší kusy a vhoďte do pánve. Zhruba 5 min. zprudka opékejte za intenzivního míchání ze všech stran. Přimíchejte umixovanou pastu a ještě chvilku promíchejte s masem.
Pak přidejte arašídové máslo, vývar, jogurt a osolte. Za mírného probublávání vařte cca 10 min. Poté přidejte kokosové mléko a vařte do úplného změknutí masa a zhoustnutí omáčky. Přidejte zbylé lístky koriandru.
Jasmínovou rýži uvařte dle svých zvyklostí nebo dle návodu na obalu. Na talíři dozdobíme chilli papričkami a koriandrem.