Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Registrovat
  • Přihlásit

Pomalená krkovice (připraveno v pomalém hrnci)


Suroviny

  • 1000 g vepřové krkovice s kostí
  • 5 stroužků česneku
  • 2 cibule
  • 1 lžíce sádla
  • 1 lžíce drceného kmínu
  • sůl
  • 300 ml vody
  • 1 kelímek Bohatá šťáva na světlá masa (Knorr)

Postup

  • 1

    Maso osolíme, okmínujeme a potřeme utřeným česnekem. Do PH dáme sádlo, na kostičky pokrájenou cibuli, vložíme maso, přidáme vodu a pomalíme 3,5 hodiny na st. 2. ´

  • 2

    Po částečném vychladnutí maso vykostíme a necháme zcela vychládnout (lépe se pak krájí).

  • 3

    Šťávu přecedíme přes sítko a přidáme kelímek od Knorru, připravený dle návodu. Necháme provařit a máme hotovo. Podáváme se zelím a knedlíkem.

Houskové knedlíky

houskové knedlíkyknedlíkyšpenátvepřové masozelí
  • author Naďa Indruchová

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
recipe