Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Lehce pikantní játra kuřecí


Suroviny

  • 500 g chlazených kuřecích jater
  • 2 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 1 lžíce sádla
  • 3 lžíce sterilované červené papriky
  • 100 g anglické slaniny
  • 3 lžíce ostrého kečupu
  • špetka cukru
  • kmín, sůl, pepř
  • kuřecí gelový bujon Knorr

Postup

  • 1

    Játra odblaníme a zbavíme případného tuku a krevních sraženin. Nakrájíme na velikost sousta.

  • 2

    Na sádlo vhodíme na kostičky nakrájenou slaninu a necháme vyškvařit. Přidáme na céčka nakrájenou cibuli a necháme zesklovatět. Přidáme játra, bujon, na plátky pokrájený česnek, kečup a restujeme cca 5 minut.

  • 3

    Dolijeme trochou vody a dusíme cca 10 minut. Podle chuti dosolíme. Podáváme např. s rýží

Jasmínová rýže v peřinách

kuřecí masopikantnírýževnitřnosti
  • author Naďa Indruchová

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno