Registrovat Přihlásit

  • Domů
  • Náhodné
  • Kategorie
  • Profil
  • Exact matches only
    Search in title
    Search in content
    Search in posts
    Search in pages
    recipe
  • Registrovat
  • Přihlásit

Pomalu tažený hovězí vývar


Suroviny

  • 500 g hovězího žebra
  • 2 morkové kosti
  • 1 mrkev
  • 1 petržel
  • kousek celeru
  • čerstvé bylinky (libeček, petrželová nať)
  • 1 pórek
  • 3 kuličky nového koření
  • 1 lžička soli

Postup

  • 1

    Pokud máme pomalý hrnec, nastavíme si 6 hodin a zpomalíme na nižším stupni. Pokud ne, všechny uvedené ingredience vložíme do hrnce, zalijeme studenou vodou (zcela), přivedeme k varu, posbíráme pěnu.

  • 2

    Pak plamen zcela zmírníme a pomalu táhneme, dokud maso nezměkne.

  • 3

    Vývar přecedíme přes cedník, do kterého umístíme čisté plátno. Zeleninu vyhodíme. Podle chuti dosolíme. Další postup dle chutí a zvyklostí.

hovězí masoknedlíčkypečivopolévka
  • author Naďa Indruchová

Copyright © 2022 Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno